Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 decembrie 2023

Acest popor va trăi cât se va ține de Biserica si Rugaciune.



Dragilor, duhul lui antihrist ( scris special cu litera mica) se resimte peste tot, orb sau surd de ai fi. Dar de unde are acest duh rau putere ? Din rautatea fiecaruia dintre noi, din pacatele grele si indepartarea de adevarata credinta. 
Cu cat mai multi oameni se vor indeparta de Dumnezeu si se vor indraci, cu atat mai repede va ajunge antihrist la putere.

Acum este perioada prin care ni se incearca credinta, prin diferite ispite si incercari, de aia multi, in loc sa se sfinteasca-au ales calea inselarii si a smintelii. 
Inima impietrita de mandrie, egoizm, avaritie, desfranare, dusmanie, ura, neiertare, clevetire, goana dupa avere si putere, lipsa rugaciunii/ pocaintei adevarate- au dus crestinul zilei de azi la demonizare. Si pe zi ce trece, randul celor cu adevarat crestini se micsoreaza. Caci scris este, ca vor cadea multi alesi, cazand in inselare.
Mergem la Sfanta Biserica, dar ne ducem oare cu adevarat sa-l cautam pe Domnul ca sa se salasluiasca in inima noastra, cautam noi oare cu adevarat sa ne lasat de rau si sa ne mantuim ? 
Ispitele vor si mai mari cu cat se apropie imparatia lui antihrist. Fara de Harul Domnului nimeni nu va reusi in aceasta perioada a domniei lui antihrist.

 Sa stam cat mai aproape de duhovnic sa cautam a ne curati inimile de pacat si patimi. Trimitem la cat mai multe manastiri ACATISTE SI POMELNICE pe 1 an, atat pentru cei dragi, cat si pentru cei adormiti. Caci datori suntem a ne ruga si pentru ei. Daca nu o facem, egoizm este ( patima grea) si pacat mare e. 
nota ,, ne rugam si ii pomenim la slujbe doar  daca sunt crestini, nu sunt sectari, atei, nu s-au sinucis, nu au pacate grele ( avorturi, crime, etc . Intrebam duhovnicul !)

Sa iertam din inima ca si Domnul sa poata sa ne ierte. Ba mai mult, sa ne rugam pentru ei ca Domnul sa le lumineze mintea.
Nu va amagiti, ca Domnul va va auzi rugaciunea , daca nu iertati !
Fapte bune sa facem zilnic .Prin mersul la biserica la Sfanta Liturghie, milostenie si rugaciune, pocainta, spovedanie curata si impartasanie , noi  nu-l lasam pe antihrist sa preia puterea . 
Distribuim la cat mai multe persoane, asa vom face o fapta a milosteniei sufletesti.
Domnul sa ne aiba in PAZA SA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu