Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 februarie 2024

Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul-izbavitor de cancer -Marian Moise



 Sfantul Nectarie de la Eghina, Mare Facator de Minuni - izbavitorul de boli grele, pe care medicii sunt neputiinciosi  sa le vindece, ajutator in gasirea unui loc de munca, izbavitor de ispite, neputinte, patimi ( fumat, jocuri de noroc, desfranare, alcool, droguri, boli psihice, etc), ajutator grabnic in nasterea de prunci,  tamaduitor al sufletelor si grabnic  ajutator al celor ce cauta mantuirea.

Pentru real folos, se face spovedanie curata la duhovnic, se tine post 40 de zile, citind in fata icoanei Sfantului Nectarie, cu candela aprinsa Acatistul Sfantului in tot acest timp. Nu uitam sa ne lasam de rele, pacate si sa facem multa milostenie.
Putem de altfel sa trimitem la o manastire pomenirea la Sfintele Slujbe pe o perioada de 40 de zile sau un an a celor din familie, rude si prieteni  vii si adormiti ( pomenim doar pe cei ce sunt spovediti, scriind doar numele de botez )

Acatistul Maicii Domnului Grabnică Ascultătoare


Maica Domnului, grabnic ajutatoare celor ce se afla in necazuri, boli grele, lipsuri, incercari, ispite grele, nedreptati, lumineaza mintea judecatorilor si a medicilor, ajuta la examene, casatorie si  la nastere de prunci. Are puterea tuturor sfintilor.

Pentru real folos, se face spovedanie curata la duhovnic, se tine post 40 de zile, citind in fata icoanei Maicii Domnului, cu candela aprinsa Acatistul Maicii Domnului, in genunchi- in tot acest timp. Nu uitam sa ne lasam de rele, pacate si sa facem multa milostenie.
Putem de altfel sa trimitem la o manastire pomenirea la Sfintele Slujbe pe o perioada de 40 de zile sau un an a celor din familie, vii si adormiti ( pomenim doar pe cei ce sunt spovediti, scriind doar numele de botez )