Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 februarie 2024

Maica ce a transformat un drac în inger luminos - intamplare adevarata


 In lume sunt, din pacate, o categorie rara, aparte de oameni, care dupa natura lor se deosebesc mult de noi, oamenii cu suflet bland si iubitor, gata a sari in ajutor la nevoie, a oferi sprijin si a sustine omul la nevoie.

Despre acesti oameni voi vorbi aici , cei ce se cred fie perfecti, ideali, de natura Divina, fie se victimizeaza, considerandu-se victime, jertfe.
Sunt oameni lipsiti total de empatie si de capacitatea de a iubi, avand mintea ,,stramba,, si suflet ,,in coma profunda,, din cauza pacatelor grele si a tuturor patimilor posibile. Psihologii ii numesc narcisisti , iar psihologii -teologi- persoane posedate.

Si totusi, prin ce se deosebesc ei de un om simplu care staruie in pacate grele ? Prin faptul ca acesta din urma constientizeaza starea de cadere, are un regret sincer din cand in cand, ii pare rau cu adevarat de faptul ca pricinuieste rau celor dragi. Dar mai presus de toate, are capacitatea de a iubi sincer, are emotii specifice unui om viu.

In relatia cu persoana iubita sau sotia lor narcisistii vor dori sa domine, sa manupuleze, sa umileasca, sa dreseze ori de cate ori au posibilitatea si nu conteaza ca te distrug voit, cu buna stiinta. Te vor distruge psihic, caci mintea lor este foarte bolnava, sucita, acuzandu-te de lucruri oribile, dand vina pe partenera de tot raul pe care tocmai ei l-au facut. Te vor umili, te vor supune la tot felul de tratamente inumane, doar ca sa-si bata joc de tine. De ce asa ? Pentru ca sunt sadici, le face placere acest lucru. Le place acest lucru- cand aveti lacrimi in ochi.

Da, te vor injunghia pe la spate de zeci, sute de ori, pana vei cadea jos, fara suflare, impietrita de durere. Iar ei te vor considera pe tine vinovata. Da, tu esti vinovata, tu nu esti in regula, adica cu tine e o problema.
Pentru ei iubirea inseamna batjocura, luare in ras de fata cu alti oameni, umilinte, suferinte cat mai multe, control, dresare, manipulare.
Aceste bestii fara suflet nu au mila si nu le pasa ca te fac sa suferi. Ei sunt pe primul loc, doar dorintele , mofturile si capriciile lor conteaza si primeaza.

Feriti-va de ei, caci sunt cei mai strasnici oameni pe pamant. Nu asteptati complimente de la ei, caci n-o sa auziti. Nu asteptati iubire si fedelitate de la ei, ca n-o sa vedeti asa ceva. Nu asteptati ajutor de la ei in momentele cele mai dificile, ca tocmai atunci o sa va lase balta. Stiu ca e greu de crezut, dar chiar asa procedeaza cu persoana iubita.

Doar durere, lacrimi si multa suferinta, boala, deceptie si depresie aduc in viata persoanei dragi.

Si da, ei se simt fericiti cand te umilesc, cand te fac sa suferi. Infiorator lucru, ca - chiar planifica sa te aduca in situatia cand te vor lasa balta tocmai in momentul cand ai nevoie de el cel mai mult. Apoi sar in sus de fericire- caci stiu ca tu esti distrusa.
Si chiar daca suferi, nu le pasa. N-o sa-i vedeti la nici un Craciun sau zi de Paste langa voi, caci in nebunia lor ( in mintea lor indracita) va vor lasa singuri tocmai de sarbatori. De ce ? Simplu, caci nu suporta bestiile sa ve vada fericirea pe chip. Musai, trebuie ,,distruse,, cu orice pret aceste stari de fericire. Vor fugi de zilele importante, tocmai ca sa nu va daruiasca nimic, caci sunt extrem de zgarciti. Se uita de trei ori la nota de plata si rar, foarte rar va vor invita undeva sa va petreceti timpul, si asta doar la inceput. Pentru un ban sunt in stare sa si omoare. Avari, zgarciti si lacomi la extrem. Va vor zice ca cheltuiti mult, desi un ban nu va v-a da sa va faceti cumparaturile.
In momentele cele mai dificile o sa intelegeti ce bestie cu chip de om e langa voi. Puteti zace rau bolnava in bat si bestia sa se distreze cu alta ,, jucarie,, nou achizitionata intre timp pe malul Marii Negre. Caci are multe asemenea ,,jucarii,, .
Esti bolnava? E durerea ta, si numai a ta.

Chiar nu glumesc. Doi bani nu da pe nenorocirea sau necazul tau. ta. ,,E problema ta,,- doar atat vei auzi. Daca la inceputul relatiei vei mai vedea un pic de respect si implicare, pai dupa cel mult doua, trei luni- devii un nimeni pentru ei. De fapt asta ai si fost de la inceput, dar ai crezut in mintea ta ca nu e asa, caci a jucat un teatru de zile mari.
Dar si mai infiorator lucru e faptul ca facandu-te sa suferi, ei nu vor constientiza in judecata lor ca asa nu e omeneste cum ei fac , ca asa nu se procedeaza, ca asa nu se traieste pe acest pamant. Acestia sunt neoameni, sunt narcisisti.
Cum ne dam seama ca e narcisist ? Simplu, nu zice ,, iarta-ma,, si nu regreta niciodata ce a facut. Si chiar daca o si face, o face in mod fals si nici ca regreta. De unde stim acest lucru ? Pentru ca vor continua si dupa tot acelas lucru: minciuni, tradari, umilinte, viata in desfrau cu tot felul de femei, lipsa de omenie si respect si toate relele pamantului. Ati vazut voi vre-un drac sa zica sincer:,, iarta-ma, imi pare rau ?,, si sa regrete din toata inima ? N-o sa vedeti un drac pocaindu-se sincer pentru raul pricinuit. Chiar daca o sa-i vedeti la biserica, vin doar de fatada, sa dea impresia ca sunt buni si ca au credibilitate.

Ei asta chiar sunt: raul absolut de pe pamant. Un demon cu chip de om ce se crede ideal, perfect, insusi Iisus pe pamant. Da, asta o si zic: ,, eu sunt trimisul lui Dumnezeu pe pamant,,
Nu exagerez daca spun cum o si zic multi psihologi, ca ei sunt mai rai decat insasi Satana, caci partenera lor de viata ori ajunge la spitalul de psihiatrie, ori se sinucide, sau si mai rau-se imbolnaveste de vreo moala mortala, cum ar fi cancerul ( din cauza emotiilor negative si a umilintelor inumane)

Stati departe de aceste bestii, nu incercati sa va intoarceti la ei, o sa aveti tot acelas tratament inuman din care ati plecat, nu-i credeti cand zic ca se vor schimba, caci tatal lor este ,,Cel rau,, deci, sunt condusi de intuneric, caci provoaca doar rau prin fapte, cuvinte si comportament.
Iar daca si fac ceva bun, o fac doar de ochii lumii, sa zica lumea ce buni sunt ei. Ei nu se pot schimba caci Satana are putere mare asupra lor, caci fac voia acestuia. Sunt in stare de toate relele pamantului. Fugiti cat mai departe de asa neoameni, nu cautati iubire, respect, intelegere, armonie, fidelitate- caci ei nu stiu ce inseamna astea. Doar simuleaza caci au o mie de masti, si joaca doar teatru ieftin. Tineti minte, intunericul este lipsa Luminii, a lui Dumnezeu. Si cu asta am zis totul.

SFANTA LITURGHIE DE DUMINICA- AZI -4 Februarie