Totalul afișărilor de pagină

vineri, 19 martie 2021

Inraurirea demonica a sufletului unei natiuni

 Daca vrei sa vezi starea sufleteasca decazuta a unui popor, vezi ce  Conducator are. Asa ne vorbeste Sfanta Scriptura.

Guvernarea unui popor si insasi conducatorul lui sunt oglinda starii sufletesti a poporului roman.

Sufletul acestui popor este amortit, parca paralizat. Se intampla lucruri abominabile in societate, insa nimeni nu reactioneaza. Sufletul este amortit, paralizat de pacat si rautate. A disparut credinta autentica, banatatea si dragostea dintre oameni. Fiecare traieste doar pentru el. Nimanui nu-i mai pasa de cel cazut, bolnav, strain si flamand. Tocmai aceasta nepasare are o inraurire demonica. Se roaga multi, postesc, insa rautatea inimii intrece uneori culmile muntilor Carpati. Insa ce este rugaciunea si postul fara schimbarea vietii omului spre bunatate, dragoste de aproapele ? E ca samanta buna in pamant fara de apa. 

Individualismul si indiferenta fata de durerea celuilalt a ajuns la cote mari. Mor oameni in spitale cu zile, legati si sedati. Cui ii pasa? Mor oameni dupa ce li se administreaza vaccinuri, sau ajung legume la pat pe viata ? Cui ii pasa ? Se distruge economia romaneasca pas cu pas, prin carantinare- insa cui ii pasa ca raman sute de mii de oameni fara o bucata de paine ? Invatamantul este la pamant, caci se doreste ca poporul acesta sa ajunga unul analfabetizat, care e usor manipulat- insa cui ii pasa ? 

Satana azi lucreaza perfid prin oamenii sai- in curand se va interzice calatoriile neavand pasaport de vaccinare. Vor satanele sa ne vaccinam obligatoriu, indiferent cati morti si handicapati sunt ( sau vor fi cat de cauand) , caci este un vaccin experimental. Insa cui ii pasa ? Mergem la biserica, ne spovedim, ne rugam, insa de moartea si durerea aproapelui nu ne pasa, nu-i asa ? 

In curand ni se va interzice sa-i mai numim pe parintii nostri mama si tata. Asa lucreaza Satana-la vedere. Uniunea Europeana de curand s-a declarat ca zona LIBERA a Sodomei si Gomorei ( deci, automat, in aceasta categorie se afla si sufletul acestui popor, ca facand parte din Comunitate.)  De ce aceasta stare de nepasare fata de ce se intampla in lume ? Simplu- NEPASAREA, INDIFERENTA, INDIVIDUALISMUL  si IGNORANTA. Cumplite si infioratoare pacate.


Atunci când sufletul unei națiuni se îmbolnăvește, prin legi potrivnice voii lui Dumnezeu, poporul pierde Harul lui Dumnezeu și primește înrâurirea demonică pe care a cerut-o sau a lucrat-o neînțelept. 

Harul lui Dumnezeu este ca un scut de apărare peste poporul român, limitând puterea răului care se manifestă neobosit pentru pierderea sufletelor omenești.
Legiferarea păcatelor împotriva Duhului Sfânt și împotriva firii face ca Harul lui Dumnezeu să se retragă de la întregul popor, lăsându-l pradă propriilor alegeri, făcute printr-o libertate prost înțeleasă și greșit aplicată. Efectul ridicării "Scutului de apărare" aduce după sine urgia lui Dumnezeu. 
Nu pentru că Dumnezeu ne pedepsește, ci pentru că Dumnezeu ne lipsește! Absența Dumnezeului Celui Viu, în viața poporului, lasă loc răului să se manifeste potrivit dorințelor și patimilor nefirești ale oamenilor.



Ceea ce se întâmplă acum în poporul român este cauzat de îmbolnăvirea sufletului națiunii.
 Nu vom putea să ne revenim la firescul vieții decât printr-o pocăință sinceră și prin atitudine mărturisitoare.
 Iar când mă refer la mărturisire nu mă gândesc doar la forma vorbită a acesteia, ci mai ales la atitudinea corectă și sinceră, pe toate coordonatele vieții si in toate formele ei.

Răspunsul la toate aceste provocări este HRISTOS! Doar prin El vom putea ieși la limanul cel bun și neînviforat!
Să nu ne temem decât de păcat! CU NOI ESTE DUMNEZEU!
Preot  Claudiu Buză