Totalul afișărilor de pagină

duminică, 31 decembrie 2023

IERTAREA IN ZILELE DE PE URMA. PE CINE IERTAM ?


  Traim in zlilele de pe urma, acest lucru il zic toti Sfintii Parinti, dar e si vizibil cu ochiul liber.

Si scris este, ca in zilele de pe urma, vor iesi la suprafata toti dracii, adica se vor salaslui in inimile oamenilor. De ce avem neaparat nevoie sa stim acest lucru ? Pentru ca cei demonizati ( narcisistii, psihopatii, nebunii, etc) nu au suflet, la propriu si urasc fiinta omeneasca. Nu au capacitatea de a iubi, de a avea mila, compasiune, adica nu au empatie- acesta este criteriul de baza al determinarii unui narcist/ psihopat. Singura lui deviza este - cucereste, manipuleaza, distruge, calca pe cadavre, minte si chiar- ucide. Unii teologi, chiar si psihologi vorbesc despre faptul ca ei ar fi posedati de un duh demonic puternic, si anume - demonul Jazebel. Cum se reflecta puterea acestui duh asupra victimei ? Simplu, are capacitatea de a te aduce intr-o stare de hipnoza, de ,, vrajit,, de ati controla vointa de a te supune. 

Narcisistii, sociopatii si psihopatii au caracteristici comune, adica un narcisist este si psihopat, si invers, orice psihopat este si narcisist- deoarece nu la pasa deloc de faptul ca pricinuiesc voit durere, suferinta, distrugere. 

Ba din contra, ei sunt parca setati de a a face aceste lucruri abominabile,dea dreptul satanicesti.

Ce facem daca avem de a face cu asa persoane, putem sa-i iertam ? Eu zic da, pentru pacea proprie sufleteasca, insa ne departam cu totul de acesti ,,neoameni,, fara suflet. 

Nu putem face ascultare de ,, o putere demonica,,  deoarece ne vor distruge complet atat sufleteste, cat si psihic si fizic. Pentru narcisisti a produce suferinta este ,,un deliciu,, -ceea ce le confera o stare de  suprematie, iar acest lucru este satanic; iar ei nici macar ca inteleg acest lucru. Trebuie sa avem trezvie si luminare a mintii. 

Narcisistii nu au descernamant  si nici ca le pasa ca produc rau si suferinta. Psihologii zic ca ei au descernamant doar pentru doua, trei secunde ( cand realizeaza ce au facut), dar deoarece ei se considera a fi Dumnezeu insusi, iar Dumnezeu nu poate gresi, neaga imediat acest lucru, invinuind automat pe victima. 

De ce victimele abuzului narcisic au o ,, oarecare  dependenta,, fata de abuzator ? Psihologii vorbesc despre un coctail pe baza de hormoni , cum ar fi adrenalina, cortizolul, etc. Teologii insa vorbesc despre puterea ,,demonica a lui Jazebel,,

   Este nevoie de ajutorul lui Dumnezeu pentru a iesi definitiv din aceasta relatie distructiva. Post si rugaciune la Sfantul Ciprian si Iustina, dupa ce ne spovedim corect. Dam duhovnicului slujbe pe 1 an spre a ne pomeni la Sfanta Liturghie.

Rog multa atentie si descernamant, deoarece multe victime ajung sa piara de cancer, sa se drogheze, cad in patima alcoolului, se sinucid chiar. Numarul narcisistilor psihopati este in crestere, din 100 de persoane, zece sunt psihopati -narcisisti. 

Rog multa trezvie in a socoti pe cineva narcisist. Da, este un om extrem de mandru, care se considera a fi trimisul lui Dumnezeu, nu suporta a i se face observatie, considera ca este perfect si le stie pe toate, umileste si injoseste, manipuleaza si dreseaza cu buna stiinta, nu ii pasa de victima aproape deloc -cand este bolnava sau are un necaz. Dar singurul criteriu de a determina este- lipsa totala de empatie  dupa prima faza de ,,cucerire,,.

Ne indepartam, caci vom cadea cu siguranta. Ei cauta ,,victime,, in biserici si manastiri,, caci au nevoie de persoane ascultatoare, bune la suflet si iertatoare. Aveti mare grija.

Facem ascultare doar de oamenii sanatosi mintal si psihic. Domnul sa ma ierte si sa va aiba in Paza Sa.