Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 decembrie 2023

ADEVARATA POCAINTA - O impresionanta povestire adevarata



Putere mare are milostenia !

Sa facem cat mai des mila fata de cel sarman, cel ce este cazut in suferinta si durere. Lui Dumnezeu ii faceti mila. Scris este in Sfanta Scriptura, ca aproapele nostru este insasi Dumnezeu !
Sa stiti ca inzadar mergeti la biserica daca il lasati pe cel flamand de la poarta bisericii fara un banut. In zadar va rugati ani la rand , daca nu ajutati un bolnav cazut la pat, care poate fi parintele , fratele nostru, vecinul nostru, prietenul nostru, invatatorul nostru..

In zadar va impartasiti, daca nu va ajutati parintii si fratii care sunt in suferinta si durere. Pleaca Harul, si ramaneti tot impietriti. De ce asa ?  Scris este in Sfanta Scriptura, ca aproapele nostru este insasi Dumnezeu !
Nici pomina de mantuire. 

Mila deschide CERUL, mila  fata de Domnul (care este  aproapele nostru ) atrage mila. 
Ura, zgarcenia, indiferenta, rautatea, dusmania sunt semne ca inima ta este tare, tare departe de mantuire. Nu te insela. Caci il lasi pe Domnul flamand, pe Domnul il lasi zacand in pat fara ajutor, pe Domnul il ignori. Deci, care e rostul ca ai stat 10 ore la slujba ? Daca l-ai lasat pe Hristos zacand bolnav si flamand, fara ajutor, fara mila ?
Te pui la rugaciune acum, vrei Domnul sa aiba mila si indurare de tine sau sotul tau ? Cauta si vezi, daca ai cunostinta de cineva singur sau bolnav, indiferent daca iti este ruda sau vecin, si ajuta-l. Scris este in Sfanta Scriptura, ca aproapele nostru este insasi Dumnezeu ! Si Domnul va face mila si cu tine /cei dragi ai tai.

Fie mila Domnului cu toti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu