Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 decembrie 2023

CAND SI DE CE SE PRIND VRAJILE SI BLESTEMELE DE OM ?.



Vrajile se prind, dupa cum ne relateaza Sfintii Parinti, atunci cand exista nedreptate sau persoana asupra caruia s-au facut vrajile / blestemele nu are ocrotirea lui Dumnezeu (adica  nu staruie Harul de Sus)

Multi insa se imbogatesc prin minciuni, viclenie, inselare, crezand ca nu vor pati  nimic. Insa mai devreme sau mai tarziu il va ajunge dreptatea lui Dumnezeu, pierzand tot ce a agonisit cu nedreptate sau imbolnavindu-se, va zace multi ani pe patul din spital, risipind toti banii pe la doctori/tratamente, sau in cel mai strasnic mod- vor suporta copiii lor, ajungand prin  a se droga, a se sinucide, prin casa de nebuni, etc
Nedreptate este si atunci cand strici casatoria unei familii, imprumuti bani ( obiecte ) si nu le dai inapoi, iti lasi parintii de izbeliste sau rudele apropiate la greu ( cand poti si trebuie sa le ajuti ), cand vinzi ceva prin insalaciune, etc.  In acest caz- diavolul are putere  asupra ta, prin raul pe care l-ai facut candva. Si pana nu repari gresala, nu faci dreptate acelei persoane, pana nu alergi la duhovnic sa te spovedesti cu lacrimi si cainta, pana nu tii post si citesti Rugaciuni de dezlegare de farmece si vraji ( blesteme ), pana nu iti indrepti viata pe voia Domnului, adica o viata curata, cinstita, lasand pacatul- diavolul te va chinui toata viata. Fie pe tine, fie pe copiii tai. Tu insa iti vei pierde mantuirea.

Ce inseamna sa ai ocrotirea lui Dumnezeu asupra ta ( Harul Domnului) ?

Crestinul care de ani buni merge la Sfanta Biserica, avand ascultare de la duhovnic, traeste intru-tot conform cu Sfanta Scriptura, cum ne porunceste Domnul, avand doar fapte bune, este milostiv, fuge de pacat, lucreaza zilnic asupra mantuirii sufletului, curatandu-se de pacat si patimi, are ocrotire de Domnul. Asupra unuia ca acesta, care are viata curata duhovniceasca, diavolul nu are putere, deci , vrajile si blestemele se intorc insutit asupra celui care le-a facut.
Deci, sa incercam sa avem viata curata, fugind de insalaciuni si desfranare, de fapte rele si intinate. Sa ne sfintim viata si sufletul, sa-l avem pe Domnul in inima noastra, si atunci il vom avea pe Domnul de partea noastra, avand viata binecuvantata si fericita, atat pe pamant, cat siin vesnicie.
Domnul fie cu toti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu