Totalul afișărilor de pagină

joi, 21 decembrie 2023

RUGĂCIUNI DE DEZLEGARE DE FARMECE ȘI VRĂJI



nota- acest video se asculta doar dupa o spovedanie curata la un parinte si tinand post, avand binecuvantarea parintelui.


Drumul spre perzanie sau joaca cu satana


E dureros cand afli ca crestinul zilei de azi merge la vrajitoare, se ocupa cu farmece, ghicit in cafea sau merge la vrajitoare, spre a afla viitorul, dracuieste si blastama. Toate aceste sunt lucrari demonice, care se platesc chiar cu propria viata. Niciodata o ,,tamaduitoare,, nu te va vindeca, caci nu te poti tamadui cu puterea satanei. 
Crezul in horoscop si tarot de asemenea atrag nenorociri in viata omului credincios.

 Venise la un preot o credincioasa, care spunea ca se simte parca ,, fermecata,,  de un om rau, un narcisist.
Cine sunt narcisistii ? Oameni fara scrupule. fara empatie, fara mila, fara de Dumnezeu. Unii teologi spun ca ar fi sub puterea duhului satanic Jesebel, un demon foarte puternic si distrugator. Saraca crestina, era total distrusa, nu putea sa se mai roage, sa vie sa slujbele bisericii. Doar spovedania curata si citirea psaltirii au ajutat-o, dand 40 de slujbe la o manastire. Nu e gluma sa ai a face cu asa oameni, sunt extrem de periculosi, caci ei urmaresc doar un scop- distrugerea sufletului prin orice mijloc de suferinta si umilinta.

Sa incercam a ne feri de oamenii rai, caci ei sunt vase prin care lucreaza cel rau. Sa stam langa Dumnezeu, avand inima in permanenta rugaciune si fapte bune. Sa ne ferim de ghicitoare si orice lucru cu inraurire demonica, caci vom plati enorm de mult, mai devreme sau mai tarziu.
Nu poti fi si cu Dumnezeu si cu Satana. Nu va inselati. Sa ne indepartam de tot ce este intunecat si demonic. Sa fim fii ai Luminii.

Domnul fie cu voi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu