Totalul afișărilor de pagină

luni, 15 ianuarie 2024

,,CEL CE NU-L VA TRADA PE DOMNUL, VA FI SATUL,,


,,Satul va fi orisicine, cel nu il va trada pe Domnul,,

Acest video de mai sus este in limba rusa, insa eu o sa-l traduc in linii generale si vizeaza pe toti cei ce isi fac griji pentru ei si copiii lor in perioada ce urmeaza, cea a antihristului.

Evenimentul s-a intamplat acum, recent, intr-un atelier de pictat icoane, pe langa o manastire din Rusia.  Pictorita, o doamna credincioasa, provenita dintr-o familie de oameni la fel de credinciosi, de cativa ani se tot ruga la Maica Domnului, cu lacrimi , zicand:
-,, Maicuta Domnului, ce voi face in aceasta perioada de prigonire a crestinilor, ce voi da sa manance copilasilor mei?,,
Si peste cativa ani, cum statea femeia in genunchi la rugaciune, intreband-o iarasi, Maica Domnului ii raspunde:
-,, Orisicine nu-l va trada pe Fiul Meu, va fi satul,,

Nu trebuie sa ne facem griji, ca Maica Domnului,  ( indiferent unde vom fi, in munti sau alte parti departe de casa, va trebui sa induram totul in numele Fiului Sau, orice ni s-ar intampla ) va interveni in momentele cheie si ne va acorda ajutor in orice situatie grea. 

Aceasta va fi dovada suprema de credinta 

Flamand nu va fi nimeni, doar credinta sa n-o vindem celui rau. Dupa o perioada de incercare ( cum a fost cu plandemia falsa), totul s-a spulberat. Ei, aceasta perioada de incercare grea a credintei noastre, chiar si  renuntarea la tot pentru Iisus Hristos ( daca se cere acest lucru), va fi si dovada noastra de credinta, apoi va interveni insasi Maica Domnului cu puterea Ei, vor interveni Sfintii, Arhanghelii si ne vor ajuta si sustine. 
A nu se intelege gresit ca crestinii vor avea stomacul plin, vor sta in caldura si in bine ! Nu, insa vor avea ajutorul Domnului de a putea trece peste toate relele, suferintele, lipsurile. Cei ce vor avea aceasta nadejde ( credinta) pana la capat, se vor mantui. Cei ce vor fi lasi, slabi in credinta, plangaciosi- vor cadea.

 Bineinteles ca multi cunosc ce vremuri grele vin, si se pregatesc pentru venirea lui ,,antihrist,, prin pocainta, rugaciune neincetata, curatirea sufletului de patimi si placeri, prin smerenie si ascultare de duhovnic, pocainta si  fapte bune pentru a atrage Harul Domnului. Acest Har ne va acoperi si ne va ajuta si vom dobandi astfel, si ajutorul de Sus al Maicii Domnului. Ne predam voii Domnului, ne rugam neincetat la Maica Domnului sa ne lumineze ce avem de facut. Incepand de azi.
Nu trebuie sa avem nici un duh al deznadejdii, al fricii- caci toate aceste duhuri sunt demonice, ce aduc spaima si neliniste. Cel ce are credinta tare in Domnul- nu se inspaimanta, isi da da chiar si viata pentru El.
Da, multi zic acest lucru-ca isi vor da viata pentru Iisus, dar o zic din mandrie, trufie, adica se manifesta duhul cel rau prin gandire.Sa ne smerim, sa avem Har, sa putem indura toate.
Sa cautam smerenia lui Hristos, cea adevarata.

Sa alungam de la noi orice pacat, placere, gand de mandrie, orice urma de zgarcenie si lacomie, patima, intinaciune, sa fim curati la inima ca copiii.

 Ne rugam in taina pentru ceilalti ai casei, inmultim rugaciunile, postim de carne ca Domnul sa aiba mila de ei si avem nadejdea ca Domnul vede, stie si se va indura la momentul potrivit. Facem tot ce tine de noi, inmultim milostenia, faptele bune, orele de rugaciune ( rugaciunea neincetata), ne sfintim noi si lasam in grija Domnului toate. Caci noi suntem tarana, nu putem face nimic, doar Dumnezeu le poate pe toate. 
Facem deci totul ce depinde de noi sa dobandim Harul Duhului Sfant si nu cumva sa  cadem in deznadejde vreodata. Ar vrea cel rau sa ne aduca in aceasta postura, sa-l pierdem pe Domnul. Orice gand de deznadejde il indeparteaza pe Domnul din inima noastra. Citim cartile Sfintilor Parinti si ne cercetam zilnic  cu luare aminte ce avem rau in suflet si ne curatim, caci acest ,,rau,, indeparteaza Harul Duhului Sfant.
Sa avem credinta deci, adevarata.
Doamne ajuta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu