Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 mai 2022

Sfintii si Puterea lor

 Ajutorul Sfintilor in diferse probleme ale vietii cotidiene




Probabil ca multi dintre cei care deja citesc acest articol au apelat in repetate randuri la ajutorul Sfintilor atunci cand s-au confruntat cu diverse probleme, fie de sanatate, fie cand fiind studenti  -au avut nevioe de luminarea mintii la examene, fie in casatoria cu probleme, gasirea unui loc de munca, etc.

Sfantul Nicolaie- este grabnic ajutator tuturor studentilor si elevilor, care au nevioe de ajutor la examene, de luminarea mintii spre reusita mai buna a sustinerii examenelor. Si nu numai - in rezolvarea problemelor legate de gasirea unui loc de munca, sau pentru linistea si pastrarea locului de munca. Sfantul Nicolaie ajuta celor aflati in grele situatii financiare, rezolvarea acestora uneori fiind chiar o minune.

Sfanta Matroana de la Moscova- este cunoscuta in mediul crestin ortodox din intraga lume ca fiind ajutatoare grabnica in rezolvarea tuturor problemelor ce tin de familie- intemeierea unei familii, rezolvarea problemelor ce tin de infirtilitate, a problemelor de sanatate, in care medicii nu mai pot ajuta cu nimic. Citirea Acatistului Sfintei Matroana se face tinand post 40 de zile, si in fiecare zi citim Acatistul stand in genunchi in fata Altarului cu icoane, dand de pomana celor nevoiasi si lipsiti.

Sfantul Nectarie de la Eghina cred ca il cunoasteti cu totii, fiind Doctorul fara de arginti- ce ne ajuta in cele mai grele teribile situatii ce vizeaza sanatatea , precum  cancerul, miopia, boli in fata carora medicii sunt neputiinciosi. Deasemenea, Sfantul este grabnic ajutator si celor ce nu pot sa-si gaseasca loc de munca.

Sfantul Mina, indragit de milioane ce crestini, ajuta tuturor celor nedreptatiti, fie ca vorbim de procese judecatoresti, fie in diverse situatii in care onoarea si demnitatea ne-au fost profund afectate, la restabilirea adevarului si reintragirea  familiilor destramate.  Ajuta grabnic in gasirea lucrurilor pierdute, chiar  furate. Nu in ultimul rand, apelam si cand avem probleme in afaceri si negutatorie, probleme in acordarea creditelor, imprumuturilor, in gasirea unei locuinte, etc.

Sfantul Antonie, la fel ca Sfanta Matroana, este grabnic ajutator in toate problemele ce tin de familie, fie ca e vorba de intemeierea unei familii crestine, fie ca vorbim de destramarea ei, de imposibilitatea de a avea copii. Ajuta Sfantul tuturor celor care au probleme de depententa  ( alcool, stupefiante, etc ) sau in lupta cu acestea, a problemelor psihice. Minuni multe savarseste Sfantul celor ce se lupta cu probleme legate de vrajitorie,  magie neagra, blesteme, nedreptati.

Nu uitam insa, ca inainte de a apela la ajutorul Sfintilor, sa gasim un duhovnic pentru a fi curati cu sufletul, adica sa mergem a ne spovedit. 

Nu uitam sa facem fapte de milostenie cat mai des, caci mila si bunatea atrage Duhul Sfant in viata noastra, sa aruncam raul din inima, ca sa se salasluiasca cat mai mult timp Duhul Sfant  in inima noastra, spre a fi ajutati grabnic. Iar de stam in pacate grele, sa facem tot posibilul spre a ne lepada de acestea, ca sa nu mai aiba putere CEL RAU asupra noastra.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu