Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 2 aprilie 2016

Crestenii care slujesc la doi stapani




Sunt vremuri teribile, multi se ratacesc de la Calea Domnului.


 Cei ce iubesc banii, slava desarta, sunt mandri de ei- acestia nu sunt fii ai lui Hristos, caci slujesc mamonei.

Ai cazut ? Ridica-te ! Striga la Dumnezeu: ,, iarta-ma Doamne, pacatos sunt !

 Iisus Hristos a zis ca nu poate omul sa slujeasca la doi stapani. 

Nu poti sa vii la Sfanta Liturghie si sa vorbesti in timpul slujbei, caci faci pacat mare, hulesti impotriva Duhului Sfant ! 
Nu poti veni parfumata, rujata , in pantaloni, cu capul gol in biserica.


Apoi mai sunt crestini, ce ies din biserica , ca mai spre seara sa ghiceasca in cafea, carti de joc , sa-si afle horoscopul si alte porcarii de genul asta ! 

Nu poti crede in Hristos si in extraterestri si alte civilizatii,a lte culturi pagane (in demoni si teorii demonice ).

Nu poti crede in Hristos si sa asculti muzica cu melodii dracesti (mai ales cu vederi de trupuri goale si alte prostii satanicesti ).

Nu poti sa vezi si sa asculti emisiuni cu hula, instigare la ura, violenta, teribilism, filme de promovare a erotismului/pornografiei, unde se injura si se rade draceste (jocuri video , pamflete ,etc ).

Toate acestea sunt lucrarile satanei, ca sa rupa omul de la fata lui Dumnezeu. Pacat n-ai avea daca nu stii.

- ,,Ai pacatuit ?, bine, te iarta Domnul o data, de o suta de ori, dar daca se pacatuieste la nesfarsit fara nici o osteneala de a se indrepta , in ideea ca Dumnezeu e milostiv si te iarta, ca zici si tu o rugaciune, pai sa stii ca esti mai rau ca fariseul ! Cel ce crede cu adevarat in Domnul va indeplini toate poruncile Lui, fara sa se faleasca sau sa fie mandru de acestea.

Cel ce crede va ajuta la nevoie pe cel sarac, nu va trece pe langa omul sarman, prefacandu-se ca nu-l vede. Cel ce crede il are pe Domnul in el si traieste doar in curatie si binecuvantare, indiferent cate greutati n-ar intampina.

Sunt vremuri teribile, multi se ratacesc de la Calea Domnului.

Da, puterea celui rau e mai mare si mai mare pe zi ce trece si ia cu el (in posesia lui ) tot mai multe suflete, caci bietul om nu stie ca e razboit de vicleanul, cazand in diversele viclenii si amagiri ale diavolului.

Unii vor zice ca traim alte vremuri, ca iata stiinta cate a descoperit, ca unii zboara in cosmos, ca exista smart-phonuri si alte aberatii tehnologice. Da, cum sa nu, atunci cand acesti savanti vor crea un univers, pamantul si aerul , atunci voi zice ca sunt alte vremuri. Iata asa inseala diavolul.

Caci zice Domnul -pamantul si stelele vor trece, insa nu si cuvintele mele !

Pana una alta, tot pe acel pamant calcam pe care a calcat si Iisus, tot aerul acesta il respiram, pe care la respirat si Fiul lui Dumnezeu, privim acelas cer, pe care il privea si Mantuitorul sufletelor noastre, deci,in concluzie- nimic nu e schimbat ! Doar ca exista mai multa prostie si ratacire !

Sfatul meu este - indiferent cat de greu va este si va fi si mai greu, ramaneti statornici in credinta (cei ce ati mai ramas ! ) .

Cartile Sfintilor Parinti, Sfanta Scriptura sa va fie perna de odihna a capului noapte de noapte,tineti-va de sfatul duhovnicului vostru intru toate, si rostiti neincetat Rugaciunea lui Iisus, cu ea sa va trezici si cu ea sa atipiti ! 
Milostenia va aduce mila Domnului peste voi, si chiar daca o sa cadeti, va avea grija Domnul sa va ridice numaidecat ! Da, milostenia si smerenia !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu