Totalul afișărilor de pagină

luni, 29 ianuarie 2024

Iosif Vatopedinul de la Muntele Athos - Vine Mare Razboi In Romania La D...



Rautatea omului a atins cote maxime

Vezi crestini care merg la biserica, se roaga, dar injura si bleastema, care merg la vrajitoare si ghecesc in cafea, care inseala si mint, crestini care traiesc in desfranare, petreceri cu betii, orgii de tot felul. Nedreptatea si dusmania dintre oameni striga la cer. 
Vede oare cineva raul din el ? Ura dintre oameni, mandria si rautatea intrece chiar raul satanei. 
Lacomia a atins cote inalte. Pentru bani divorteaza, avorteaza ( ucid) copii, pentru bani se vand oamenii.
Au ramas dracii din iad fara slujbe. Cred ca se ingrozesc, cand vad de ce sunt in stare oamenii.
Femeia a ajuns unealta de placere, de atins pozitii inalte la conducerea statului. 
Rusinea a disparut, caci satanele din mass-media vandute cu asta se si ocupa , promoveaza corpul uman ca o marfa. 
Divorturi peste divorturi, amante peste tot, cinstea femeii a disparut demult. Cu cat e mai desfranata si urata la vorbe femeia, cu atat este mai adorata. E la loc de cinste curvia. A devenit o virtute.
Viata umana a devenit ieftina. De cand cu ,,falsa pandemie,,- cu acest circ satanic de manipulare, te ia groaza doar gandidu-te la o operatie banala.
Rar gasesti si un preot, care sa aiba timp sa te spovedesti, sa te indrume pe o cale a mantuirii. Totul a devenit afacere, nu mai e timp de rugaciune. In loc sa stam cu un Acatist in fata icoanei, stam toata ziua la calculator sau televizor. Nu avem timp de Dumnezeu. Mai tre-sa construim un etaj, sa fie casa si mai inalta, mai inalta ca cea a vecinului. Ce Dumnezeu, lasa, ca avem treaba.
Maine poate suna ceasul. Ceasul mortii. Si uite asa, stam in fata Judecatorului. Ce sa zicem ? Ca nu am avut noi timp de El, ca ieri treaba multa era de facut. Si anul trecut nu am avut timp, ca am avut de schimbat masina- cu una mai de lux. Si acum zece ani nu am avut timp , caci ne distram cu femeile, ne ocupam de cifra de afaceri, sa avem mai multi bani.
Si uite asa am pierdut sufletul. Pe veci.